Leapsa…

AIESEC organizează luni, 16 martie, Global Village şi cu această ocazie lansează o leapşă: fă-ţi o ţară aşa cum vrei tu. Alege-i un nume, o limbă, un sport naţional, o mâncare tradiţională şi orice altceva mai vrei tu. Vrei să ai cea mai spectaculoasă ţară? Vino luni în Piaţa Revoluţiei să îi adaugi ingrediente din 46 de ţări diferite.

Interesant proiect, trebuie sa spun. N-am cum sa ajung… ca deh, pe timp de criza dam mai mult cu munca si mai putin cu interactionatul si socializatul. Dar, sunt sigur ca alti omulteti vor gasi si ei interesanta intalnirea si vor participa. Unul dintre ei poate fi chiar Vizitiul, caruia i s-a parut atat de interesanta incat s-a gandit sa ma bata amical pe umar spunandu-mi cu-un zambet virtual in coltul gurii: „You’re It”. M-ai vazut tu proaspat in blogosfera si-ai zis sa-mi dai de munca…

So, there it goes:

Cum se plimba el Vizitiul, intr-una din mereu insoritele zile, cu bicicleta (intrucat caii aveau gaze din cauza orzului de import), ajunse la granita circulara a utopicei sale tarisoare si gasi un flyer adus de vantul de sud-est.

„Vizitati …. . O tara ce garanteaza experiente unice” (Clar, unul din mijloacele de promovare a turismului unei tari). Fara nume, fara steag si fara imn, intrucat departamentul de creatie inca nu-si revenise din betia trasa dupa ce finalizasera design-ul geografic al tarii si denumirea tuturor zonelor de relief. Nu intelegem de ce atata bucurie dat fiind faptul ca folosit ca exemplu, la greu, Romania.

Totusi, brosura includea cateva elemente descriptive cu privire la minunatul spatiu geografic fara nume:

– Sport national: Aruncatul sulitei
– Bautura nationala: Vinul, ca-i recomandat de doctori
– Mancare traditionala: Aleasa periodic de catre cei 5 Gurmanzi si Maestrii Bucatari (am reusit dupa lungi eforturi sa-l includem pe Jamie. I-am dat o campie intreaga unde sa-si cultive legumele)
– Moneda: Momentan se folosesc hartii decupate din caietul de matematica, pe care sunt scrise valorile ce se doresc a fi cheltuite.
– Populatie: Destula
– Transport: Fara imbulzeala si bazat pe regula: „Intai se coboara, dupa aceea se urca”
– Presiune atmosferica: In functie de relief

Se poate remarca faptul ca brosura fusese conceputa dupa ce echipa de creatie bause deja cateva beri intrucat realizarea grafica lasa de dorit iar informatiile oferite nu sunt cele mai relevante… sau serioase. Da-i iertam, ca-s de treaba si haiosi.

Acum, lasand gluma la o parte, m-as bucura cu o Romanie cu mici (bine.. mai mari) tweak-uri pe ici, pe colo.

Reclame

2 răspunsuri

  1. Aruncatul cu ţepe, u mean…şi cum adică te-ai bucura „cu o Românie cu mici (bine…mai mari)”? Mai ieşi şi tu la grătarele sezoniere organizate de primărie, şi-ai să fi mulţumit! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: